Σύγχρονη Τομή Δροσιάς

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Φροντιστήριο Σύγχρονη Τομή Δροσιάς

Στη Σύγχρονη Τομή Δροσιάς είμαστε μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών που βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε έφηβο, μοιραζόμαστε τις αγωνίες του, ενισχύουμε τις ικανότητές του, ενθαρρύνουμε τους στόχους του και τον βοηθάμε να πετύχει τα όνειρά του.

Το έργο μας ως εκπαιδευτικών είναι να εμπνεύσουμε τον κάθε μαθητή μας και να του διδάξουμε έναν εποικοδομητικό τρόπο μάθησης ώστε να ενισχύσουμε  την αυτοπεποίθησή του.

Στη Σύγχρονη Τομή Δροσιάς δουλεύουμε με επίκεντρο τον μαθητή. Με εμπειρία και σύστημα βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν αποτελεσματικά, να διαχειρίζονται τον χρόνο τους και να αναπτύσσουν την κριτική σκέψη.

Προσφέρουμε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ, χειμερινά και θερινά τμήματα προετοιμασίας καθώς και επιπλέον ενισχυτικές ώρες διδασκαλίας.

Εμπλουτίζουμε το μάθημα με βιντεομαθήματα σε επιλεγμένες ενότητες καθώς και με χρήση tablet και projector. Παρέχουμε βιβλία ευανάγνωστα για όλα τα μαθήματα και βιβλιοθήκη –  χώρο μελέτης. Οργανώνουμε τακτικές συναντήσεις με τους γονείς και τους βοηθάμε να υποστηρίξουν αποδοτικά τα παιδιά τους στη μελέτη και την προετοιμασία τους.

Με εκτίμηση
Βούζας Ανδρέας – Νικολιάδης Δημήτρης

Έχετε απορίες ; Στείλτε μας  μήνυμά ή καλέστε μας για οτιδήποτε σας απασχολεί!

Η Ομάδα μας

Βούζας Αντρέας

Μαθηματικός


Μπετείνη Ειρήνη

Φιλόλογος


Πολίτου Μαρίτα

Χημικός


Νικολιάδης Δημήτρης

Φυσικός


Κορνάρου Σοφία

Φιλόλογος


Αγοργιαννίτης Γιάννης

Μαθηματικός


Τσάκωνα Κατερίνα

Χημικός


Νιάχας Γιώργος

Μαθηματικός


Λαγουδάκου Ματίνα

Οικονομολόγος


Γιαννούλα Αγγελική

Φιλόλογος


Λαλούντα Βάλια

Φιλόλογος


Τασσώνης Πέτρος

Μαθηματικός


Μακρίδου Ειρήνη

Γραμματειακή Υποστήριξη


Ψυλλά Ευδοκία

Μαθηματικός


Χειμερινά Τμήματα