Αρχική - Σύγχρονη Τομή Δροσιάς

ΕΠΑΛ αποκλειστικά τμήματα

Στη Σύγχρονη Τομή Δροσιάς προσφέρουμε αποκλειστικά τμήματα για τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΕΠΑΛ της Β΄Λυκείου και της Γ’ Λυκείου καλύπτοντας τη θεματολογία για την Ειδικότητα Ι και την Ειδικότητα ΙΙ.

Στη Σύγχρονη Τομή Δροσιάς δουλεύουμε με επίκεντρο τον μαθητή. Με εμπειρία και σύστημα βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν αποτελεσματικά, να διαχειρίζονται τον χρόνο τους και να αναπτύσσουν την κριτική σκέψη.

Δείτε τα Προγράμματα

Εκπαιδευτική Επικαιρότητα

  • Οι καθηγητές ήταν εξαιρετικοί και με βαθιά γνώση του αντικειμένου που δίδασκαν, ενώ το εκπαιδευτικό υλικό ήταν πάντοτε στην ώρα του. Επίσης μας έκαναν όλους να αγαπήσουμε αυτό που κάναμε και μας βοηθούσαν να ξεχνάμε το άγχος μας για τις Πανελλήνιες. Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια για να σε βοηθήσει να επιτεύξεις τον στόχο σου!
  • Ήταν 2 χρόνια πολύ εποικοδομητικά για την μαθητική μου σταδιοδρομία, με αποκορύφωμα την επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι καθηγητές έχουν τρομερές γνώσεις σε όλους τους κλάδους και σε συνδυασμό με το διάβασμα είχα το κατάλληλο αποτέλεσμα!
Χειμερινά Τμήματα