Αρχική - Σύγχρονη Τομή Δροσιάς

Σύγχρονη Τομή Δροσιάς

Στη Σύγχρονη Τομή Δροσιάς είμαστε μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών που βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε έφηβο, μοιραζόμαστε τις αγωνίες του, ενισχύουμε τις ικανότητές του, ενθαρρύνουμε τους στόχους του και τον βοηθάμε να πετύχει τα όνειρά του.Το έργο μας ως εκπαιδευτικών είναι να εμπνεύσουμε τον κάθε μαθητή μας και να του διδάξουμε έναν εποικοδομητικό τρόπο μάθησης ώστε να ενισχύσουμε  την αυτοπεποίθησή του.

Στη Σύγχρονη Τομή Δροσιάς δουλεύουμε με επίκεντρο τον μαθητή. Με εμπειρία και σύστημα βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν αποτελεσματικά, να διαχειρίζονται τον χρόνο τους και να αναπτύσσουν την κριτική σκέψη.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαιδευτική Επικαιρότητα

  • Οι καθηγητές ήταν εξαιρετικοί και με βαθιά γνώση του αντικειμένου που δίδασκαν, ενώ το εκπαιδευτικό υλικό ήταν πάντοτε στην ώρα του. Επίσης μας έκαναν όλους να αγαπήσουμε αυτό που κάναμε και μας βοηθούσαν να ξεχνάμε το άγχος μας για τις Πανελλήνιες. Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια για να σε βοηθήσει να επιτεύξεις τον στόχο σου!
  • Ήταν 2 χρόνια πολύ εποικοδομητικά για την μαθητική μου σταδιοδρομία, με αποκορύφωμα την επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι καθηγητές έχουν τρομερές γνώσεις σε όλους τους κλάδους και σε συνδυασμό με το διάβασμα είχα το κατάλληλο αποτέλεσμα!
Θερινά Τμήματα